Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt
Postanite podizvođač

Postanite podizvođač

Za dugoročnu partnersku saradnju

CONTAINEX traži podizvođače kako bi zajedno sa Vama u okviru dugoročnog partnerstva mogao da realizuje visokokvalitetne projekte na području mobilnih prostornih rešenja!

Od posebnog interesovanja su sledeće struke: montaža kontejnera i mobilnih prostornih sistema, električni uređaji, grejanje, sanitarni uređaji, suva gradnja, oblaganje podova, temelj itd.

CONTAINEX je preduzeće u sastavu austrijske WALTER GROUP, uspešnog austrijskog privatnog koncerna. Mi, kao vodeće evropsko preduzeće za ponudu kontejnera i mobilnih prostornih sistema, garantujemo našim podizvođačima i dobavljačima sledeće:

  • Dugoročna partnerska saradnja
  • Obuka montaže i treninzi u našim proizvodnim pogonima
  • Obimna pomoć
  • Naš izvrstan bonite 1A garantira brzu sigurnu isplatu Vaših računa

Molimo Vas da nam navedete sledeće podatke i dokumente: podatkr o preduzeću, delatnost, promet, broj zaposlenih, područje rada (zemlja/regija), poslovne delatnosti/zanimanje

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam