Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Video klipovi

Najbrži način da saznate više o našem preduzeću, našoj paleti proizvoda i našim proizvodnim pogonima!

Sledeći video klipovi Vam prikazuju nekoliko osnovnih preduslova za pravilno postavljanje, povezivanje i izmene kontejnera. Takođe stičete i uvid u proces proizvodnje za naše kancelarijske, sanitarne i skladišne kontejnere, i imate mogućnost da se upoznate sa nekoliko međunarodnih projekata koji su realizovani.

Stvorite prostor pomoću kontejnera

Ovaj video klip se odnosi na lokaciju našeg preduzeća u mestu Wiener Neudorf kod Beča i prikazuje internacionalnost našeg osoblja koje govori i Vaš jezik. Takođe je prikazana i celokupna paleta CONTAINEX proizvoda koja je sastavljena od kancelarijskih, sanitarnih i pomorskih kontejnera. Proizvodnja kontejnera u našim evropskim proizvodnim pogonima, jednostavni transport ili referentni primeri samo su neke od tačaka koje možete pogledati na video klipu.
Stvorite prostor pomoću kontejnera play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/raum-schaffen-5.jpg

Montaža kontejnerskih sistema

Stručna montaža kontejnerskog sistema kao i spoljašnje i unutrašnje pričvršćenje kontejnera predstavljaju samo jednu od tematskih oblasti ovog video klipa. Ostale tačke su, pored ostalog, izolacione mere i silikoniranja, kao i montaža limenih pragova, parnih blokada i oplata.
Montaža kontejnerskih sistema play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-modular-2.jpg

Montaža Transpack kontejnera

Ovaj klip se prvenstveno fokusira na izradu čeličnog okvira, montažu krovne konstrukcije i na izolacione mere.
Montaža Transpack kontejnera play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-transpack-2.jpg

Zamena panela

Ovde možete sagledati jednostavnost našeg panel-sistema i mogućnosti naknadne prerade, a time i prilagođavanje novom konceptu upotrebe bez ikakvih poteškoća.
Zamena panela play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/paneeltausch-2.jpg

Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike

Proizvodnja je u skladu sa strogim ekološkim i kvalitetativnim standardima „CONTAINEX GREEN technology“. Upotreba najsavremenijih tehnika izrade i najkvalitetnijih materijala garantuju odličan kvalitet. Tu spadaju i radovi grundiranja kataforeznim lakiranjem (KTL), pakovanje i sastavljanje paketa Transpack, kao i mogućnost utovara u jedan kamion.
Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/buerocontainer-produktion-2.jpg

Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike

Sledeći video klip prikazuje standardnu proizvodnju naših skladišnih kontejnera na najvišem nivou (grundiranje kataforeznim lakiranjem). Tek posle savesne završne kontrole svi kontejneri za skladištenje dobijaju oznaku „CONTAINEX GREEN technology“.
Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najnovijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/lagercontainer-produktion-3.jpg

Komforne kancelarisjke prostorije u centru Londona

Kontejnerski sistem u centru Londona se sastoji iz 30 prostornih modula i realizovan je uz pomoć lokalnog distributivnog partnera. Sistem pruža prijatne i udobne kancelarijske prostorije koji su individualno kreirani. Za samo nedelju dana postavljen je celokupan sistem kancelarijskih prostorija.
Komforne kancelarisjke prostorije u centru Londona play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/london1.jpg

Projekat rentiranih kancelarijskih kontejnerskih sistema University College London Hospitals

Tokom građevinskih radova na prvoj bolnici za lečenje kancera protonskim zracima u Velikoj Britaniji, CONTAINEX je do 2019. na raspolaganje stavio mobilne građevinske kancelarijske prostorije. 3-spratni kontejnerski sistem se sastoji od ukupno 36 jedinica i postavljen je na čelične nosače, kako ne bi bespotrebno ugrozio drumski saobraćaj. Mobilni prostorni sistemi nude svojim partnerima brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantine, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.
Projekat rentiranih kancelarijskih kontejnerskih sistema University College London Hospitals play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/university-london1.jpg

Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London

Za gradilište jednog stambenog projekta u Londonskom Wembley Park-u, CONTAINEX nudi fleksibilna prostorna rešenja u vidu kancelarijskih prostorija za gradilište. 3-spratni kontejnerski sistem sa atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica, sa višegodišnjim vremenskim rokom upotrebe. Mobilni prostorni sistemi u blizini stadiona Wembley partnerima nude brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantinu sa velikim prostorom za ručavanje, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.
play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/wembley1.jpg

Projekat za smeštaj tražioca azila u Berlinu

Jedinstveni snimci iz aviona celokupnog kontejnerskog sistema i dečijeg igrališta prikazuju dimenziju ovog prostornog rešenja. Ovde možete pronaći bliže informacije o selu sastavljenom od kontejera u Berlinu.
Projekat za smeštaj tražioca azila u Berlinu play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/berlin1.jpg

Škole i vrtići

Ovaj video klip prikazuje postavljanje vrtića sastavljenog od mobilnih prostornih sistema korz vreme: Dodatno su prikazani i primeri za planiranje, mogućnosti izrade ili referentni projekti za vrtiće i škole. Unutrašnji prostor sistema čine ljupko opremljene prostorije za boravak i za sportske aktivnosti, delovi prostorija za igru, svlačionice ili sanitarne prostorije i prozori koji su prilagođeni dečjim potrebama i koji pružaju prijatnu atmosferu.
Škole i vrtići play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/kindergarten1.jpg
Dodatne informacije možete pronaći pod "Proizvodi i referentni projekti", ili nam pošaljite neobavezujući upit.
^ - Top
GREEN technology
Vaše prednosti
  • Više od 30 godina iskustva
  • Lično savetovanje na licu mesta
  • Brza isporuka/kućna dostava
  • Veliki broj kombinacija
  • Vlastiti tim za montažu na licu mesta   
Kontejnerski sistemi
>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja