Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Obdanište s opremom prilagođenoj deci, PL-Vroklav

Zahvaljujući odabranim vrstama ostakljenja, između ostalog prozorima prilagođenim deci, deca preko dana dobijaju mnogo prirodnog svetla. Sistem, koji se sastoji od više kancelarijskih i sanitarnih kontejnera, raspolaže prostorijama za boravak raznih veličina, kuhinjom sa prostorom za ručavanje koji se naslanja na nju i prostranom garderobom. Osim toga, sistem raspolaže većim brojem prostorija za vežbanje raznih veličina, tako da deca imaju dovoljno prostora za igru. Sanitarni čvorovi su opremljeni toaletima i umivaonicima prilagođenim deci. Mobilno obdanište poseduje protivpožarne panele i zaštitu na radijatorima, kao i mnogobrojne opcije za uštedu energije.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam