Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Lokal i prodavnica kluba, Kristiansund, Norveška

Smeštaj kluba za stadion Kristiansund, Norveška

Za stadion Kristiansund koji se nalazi na zapadnoj obali tokom 2014. i 2015. isporučeno i sastavljeno je ukupno 17 komada kancelarijskih i sanitarnih kontejnera. Kako bi se omogućili najbolji mogući uslovi za snimanje fudbalske ekipe, Kamera tim je dobio potpuno ostakljen kancelarijski kontejner.

Za prodaju ulaznica klub se odlučio za kancelarijske kontejnere sa specijalnim prodajnim prozorima (prozor sa vizirom/otvorom za komunikaciju). Za posetioce stadiona postavljeni su brojni sanitarni kontejneri s odvojenim WC-ima za žene i muškarce.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam