Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Škola za iznajmljivanje sa najkvalitetnijim standardima za opstinsku potrebu, LIE-Vaduz

Škola za iznajmljivanje sa najkvalitetnijim standardima za opstinsku potrebu, LIE-Vaduz play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Moderna škola za iznajmljivanje na površini od preko 1.300 m2

U prelepom Vaduzu deca će u školi za osnovno obrazovanje u naredne 2 godine imati prilike da se upoznaju sa prednostima modularnog načina izgradnje. Tokom trajanja radova na renoviranju starog školskog zdanja, đaci mogu da uživaju u nastavi na površini od preko 1.300 m2. Ovaj kontejnerski sistem sadrži brojne učionice, pri čemu 5 najvećih prostorija ima površinu od preko 80 m2/prostoriji. Svetle prostorije za nastavnike i velika prostorija za školsku upravu sa prostorom za konsultacije zaokružuju ovaj dobro osmišljeni projekat. Postoje i optimalno osmišljene prostorije za dopunsku nastavu koje omogućavaju bezbrižno učenje. Široko unutrašnje stepenište omogućava bezbedni prelazak sa jednog sprata na drugi. Opštinski projekat u Lichtensteinu je realizovan za manje od 2 meseca.

Opremljenost prilagođena potrebama najmlađih

Kod ove škole za iznajmljivanje sa ukupno 94 prostornih modula korišćenje svih površina namenski je prilagođeno potrebama dece. Naš visokokvalitetni standard za klijente obuhvata, pored ostalog, specijalne sanitarne prostorije (lavaboi, WC-kontejneri, pisoari), rešenja za prozore i svlačionice. Optimalna toplotna izolacija uklj. i klima uređaje s jedne strane pruža deci izvanrednu unutrašnju akustiku i, s druge strane, prijatan ugođaj za vreme njihovog boravka u školi tokom cele godine.

Prednosti privremenih i dugoročnih opstinskih projekata

Uz proverene lokalne standarde i veliki kapacitet CONTAINEX-a možete da realizujete Vaš projekat u najkraćem mogućem roku.

  • Vrhunski kvalitet
  • Preko 30.000 kontejnera za najam širom Evrope
  • Preko 250 depoa širom Evrope

Želite da realizujete sličan projekat?

Biće nam zadovoljstvo da Vas posavetujemo na licu mesta, telefonskim putem ili putem E-maila i pokažemo Vam prednosti modularnog prostornog rešenja pomoću jednog od naših sistemskih uzoraka.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam