Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sistem kancelarija za gradilište Wembley Park, Engleska-London

Mobilna prostorna rešenja koja su uvek ubedljiva!

Za gradilište jednog stambenog projekta u Londonskom Wembley Park-u, CONTAINEX nudi fleksibilna prostorna rešenja u vidu kancelarijskih prostorija za gradilište. 3.-spratni kontejnerski sistem sa atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica. Vremenski rok za upotrebu iznosi nekoliko godina. Mobilni prostorni sistemi u blizini stadiona Wembley partnerima nude brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantinu sa velikim prostorom za ručavanje, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Tehnički zahtevi

Wembley Park-kontejnerski sistem podignut je u roku od nekoliko nedelja. Isporuka, montaža, i postavljanje je realizovano preko zvaničnog trgovinskog partnera, Garic Ltd. Tople prostorije mogu, na primer, da se adaptiraju i u kuhinje, kupatila i sanitarne prostorije. Oprema kao što su roletne, prozor okretno / nagibno otvaranje ili nadgradna sjajna rasterska rasveta pružaju odličan komfor i čine sastavni deo standardnog programa isporuke preduzeća CONTAINEX.

Wembley Park London

Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Komponente koje štede električnu energiju

U zavisnosti od zahteva klijenata i klimatskih uslova, CONTAINEX-prostorni sistemi se mogu izvesti sa najmodernijim varijantama izolacije, uređajima za grejanje i klimatizaciju i sa mnogobrojnom dodatnom opremom. Komponente koje štede električnu energiju, kao npr., mnogobrojni senzori pokreta za osvetljenje, ugrađeni su u kontejnerski sistem i svode potrebu za električnom energijom na minimum.

Važne prednosti kontejnerskih modula firme CONTAINEX:

  • Isporuka i montaža kancelarijskih- i smeštajnih prostorija u roku od svega nekoliko nedelja
  • Lične konsultacije na licu mesta
  • Visokokvalitetni prostorni moduli za adekvatnu prostornu iskorišćenost
  • Fleksibilna mesta za postavljanje - neophodan je samo temelj kao i priključak za struju, vodu i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi u raznim veličinama i opremom
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući korišćenju visoko klvaltetnog materijala
  • Opcije iznajmljivanja, finansiranja ili kupovine
Zatražite opširnije informacije, primere planiranja ili neobavezujući termin za konsultacije na temu kancelarijskih sistema za gradilišta pod: Upit

Otkrijte i druge projekte koje je CONTAINEX realizovao:

Smeštaj za azilante u Berlin-u

University College London Hospitals

Ostale reference

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam