Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sistem kancelarija za gradilište Wembley Park, Engleska-London

Mobilna prostorna rešenja koja su uvek ubedljiva!

Za gradilište jednog stambenog projekta u Londonskom Wembley Park-u, CONTAINEX nudi fleksibilna prostorna rešenja u vidu kancelarijskih prostorija za gradilište. 3.-spratni kontejnerski sistem sa atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica. Vremenski rok za upotrebu iznosi nekoliko godina. Mobilni prostorni sistemi u blizini stadiona Wembley partnerima nude brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantinu sa velikim prostorom za ručavanje, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Tehnički zahtevi

Wembley Park-kontejnerski sistem podignut je u roku od nekoliko nedelja. Isporuka, montaža, i postavljanje je realizovano preko zvaničnog trgovinskog partnera, Garic Ltd. Tople prostorije mogu, na primer, da se adaptiraju i u kuhinje, kupatila i sanitarne prostorije. Oprema kao što su roletne, prozor okretno / nagibno otvaranje ili nadgradna sjajna rasterska rasveta pružaju odličan komfor i čine sastavni deo standardnog programa isporuke preduzeća CONTAINEX.

Wembley Park London

Projekat kancelarijskih sistema za gradilište Wembley Park London play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Komponente koje štede električnu energiju

U zavisnosti od zahteva klijenata i klimatskih uslova, CONTAINEX-prostorni sistemi se mogu izvesti sa najmodernijim varijantama izolacije, uređajima za grejanje i klimatizaciju i sa mnogobrojnom dodatnom opremom. Komponente koje štede električnu energiju, kao npr., mnogobrojni senzori pokreta za osvetljenje, ugrađeni su u kontejnerski sistem i svode potrebu za električnom energijom na minimum.

Važne prednosti kontejnerskih modula firme CONTAINEX:

  • Isporuka i montaža kancelarijskih- i smeštajnih prostorija u roku od svega nekoliko nedelja
  • Lične konsultacije na licu mesta
  • Visokokvalitetni prostorni moduli za adekvatnu prostornu iskorišćenost
  • Fleksibilna mesta za postavljanje - neophodan je samo temelj kao i priključak za struju, vodu i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi u raznim veličinama i opremom
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući korišćenju visoko klvaltetnog materijala
  • Opcije iznajmljivanja, finansiranja ili kupovine
Zatražite opširnije informacije, primere planiranja ili neobavezujući termin za konsultacije na temu kancelarijskih sistema za gradilišta pod: Upit

Otkrijte i druge projekte koje je CONTAINEX realizovao:

Smeštaj za azilante u Berlin-u

University College London Hospitals

Ostale reference

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja