Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“

Zahvaljujući najmodernijoj izolaciji, optimalnoj rasveti, kao i klima i grejnim uređajima naši kontejnerski sistemi garantuju odličan komfor.

Veliki kapacitet smeštaja zaposlenih u najkraćem vremenskom roku!

Za izgradnju nove elektrane na gas u Carringtonu postavili smo nekoliko kontejnerskih sistema za smeštaj radnika na građevinskoj lokaciji. Sistem se sastoji od 330 modula koji se koristi od strane nekoliko preduzeća (npr. Duro Felguera, Alstom i ESBI). Zajedno sa našim trgovačkim partnerom, Procomm Site Services, uspeli smo u roku od 6 meseci da isporučimo i montiramo ovaj namenski sistem tako da je građevinski projekat mogao da počne bez ikakvih odlaganja.

 

Flexible applications

Različiti kontejnerski sistemi služe kao kancelarije, kantine, sanitarne prostorije, svlačionice, prostorije za pružanje prve pomoći, i portirske kućice. Zahvaljujući najmodernijoj izolaciji, optimalnoj rasveti, kao i klima i grejnim uređajima naši kontejnerski sistemi garantuju odličan komfor.
^ - Top
GREEN technology
Vaše prednosti
  • Više od 30 godina iskustva
  • Lično savetovanje na licu mesta
  • Brza isporuka/kućna dostava
  • Veliki broj kombinacija
  • Vlastiti tim za montažu na licu mesta   
Kontejnerski sistemi
>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja