Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Prodajni biro za stanove, DK-Hedehusen

Zahvaljujući veoma širokoj prednjoj staklenoj površini i zelenoj boji okvira i atike, prodajna kancelarija odmah pleni pažnju. Modularna prodajna površina za nekretnine, raspolaže u unutrašnjem području raznim optičkim dodacima koji štede energiju. Ugrađeni akustički plafoni poboljšavaju zvučni efekat u prostoriji. IP-ostakljenje i LED lampice čine kancelariju otvorenijom i svetlijom. Ugrađeni klima uređaj osigurava hladnu glavu, čak i u vrućim danima. Osim toga, kancelarija raspolaže podnom oblogom duž cele površine, malom kuhinjom s prostorom za ručavanje i odvojenim sanitarnim prostorom. Moderno unutrašnje uređenje koje je odabrao klijent zaokružuje celokupnu sliku.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam