Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijski sistem sa recepcijom, CH-Karuž

Kontejnerski sistem od približno 180 m2 (12 kancelarijskih kontejnera od 20') koristi se kao kancelarijski sistem. Građevinski biro popstavljen je na čeličnu skelu koji je kupac sam postavio. Posebno kod ove modularne gradnje jeste što integrisani klizni prozor čini savršen prijem za klijente. Pored toga, ugrađena ručka na vratima sa tastaturom za unos PIN-a, osigurava sigurnost podataka i dokumenata. Na zahtev kupca, kancelarijski kontejneri opremljeni su većom nosivošću poda, što omogućava postavljanje teškog nameštaja, kao na primer sefa.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam