Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kuća od kontejnera sa fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötzzal/Tirol

Već za nekoliko nedelja spremno za useljenje.

Klijent je, uz našu pomoć, za svega nekoliko nedelja mogao da realizuje projekat "kuće od kontejnera". Isporuka i montaža celokupnog kontejnerskog sistema trajala je samo 2 dana. 14 prostornih modula pružaju kupcu perfektne uslove za stanovanje i rad u površini od ukupno 220m2.

Zahvaljujući prostranom zastakljivanju dobijen je u prizemlju svetao i prostrani dnevni boravak uključujući i kuhinjski prostoro. Tu se dodatno nalaze još i WC, nusprostorija, kao i gostinjska soba. "Kuća od kontejnera" na gornjem spratu raspolaže sa 2 spavaće sobe, jednom prostorijom za odlaganje garderobe, kupatilom i kancelarijom ispunjenom svetlošću.

Kuća od kontejnera sa fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötzzal/Tirol play
True
http://www.containex.rs/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Vrhunski kvalitet za individualnu upotrebu

Kako bi se tokom cele godine u planinama Tirola obezbedila prijatna klima u prostorijama, za ovu "kuću od kontejnera" izabrana je najkvalitetnija izolaciona varijanta. Kupac je sam izvršio opremanje, kao što je spoljašnja oplata, sekundarni krov i instalacije u kupatilu. Brzo i jednostavno modularno prostorno rešenje koje može da se prilagodi svakom mestu!

Za više informacija, jednostavno nas kontaktirajte:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja