Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejner za iznajmljivanje u svrhu skladištenja, AT-Vizing

Naši kontejneri nisu samo dostupni u najrazličitijim bojama, nego i u najrazličitijim veličinama, kao što je slučaj sa ovim skladišnim kontejnerima u Vizingu. Skladišni kontejneri od 6 do 20 stopa koji se mogu prilagoditi svačijim potrebama. Svaki od naših kontejnera za skladištenje i materijal poseduje cinkom fosfatirani sloj i grundiranje katofereznim lakiranjem (KTL). Lak time poseduje visok stepen otpornosti na koroziju i UV-zračenja. Opcionalno, kontejnere je moguće opremiti nizom dodatne opreme, poput npr. sistema zaštite od provale.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam