Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijski kontejner kao kontejner za vaganje, AT-Kemelbah

Ono što je posebno na mobilnim prostornim rješenjima je da se svaki kontejner može koristiti potpuno individualno, čime je omogućeno da se zadovolje posebne potrebe svakog klijenta. Ovaj kontejner se koristi za nesmetano merenje i određivanje težine kao i obezbeđivanje kvalieta poljoprivrednih proizvoda. Opremljen je fiksnim zastaklenjem i atikom, čime je ovaj kancelarijski kontejner znatno atraktivniji. U unutrašnjosti kontejnera postoji još dovoljno prostora za još jednu kancelariju kao i ćoše za ručavanje. Ukoliko prostor u doglednoj budućnosti više ne bude zadovoljavao potrebe klijenta, u svakom trenutku je moguće proširenje kontejnera.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam