Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejneri iznajmljivanje po celoj Evropi pomoću RENT A BLUE BOX

Brzo, fleksibilno i pouzdano.

CONTAINEX je pre više od 25 godina pokrenuo inicijativu RENT A BLUE BOX. Pod tim sloganom vrši se ponuda i prodaja kontejnera za iznajmljivanje po celoj Evropi, direktno ili preko odabranih trgovačkih partnera. Na izbor su kancelarijski, sanitarni ili skladišni kontejneri.

  • CONTAINEX direktno iznajmljivanje: preko 30.000 jedinica
  • Iznajmljivanje preko trgovačkih partnera: preko 90.000 jedinica

Vaš kontejnerski sistem za iznajmljivanje je isplaniran brzo i individualno.

CONTAINEX raspolaže flotom za iznajmljivanje od preko 120.000 jedinica na više od 250 depoa po celoj Evropi zavaljujući mreži u kojoj se nalaze svi evropski trgovački partneri. Na taj način mogu da se brzo stave na raspolaganju po celoj Evropi. U zavisnosti od potrebe kontejneri za iznajmljivanje mogu da se iznajmljuju na dnevnoj, nedeljnoj, mesečnoj ili godišnjoj bazi.
Kontejner-terase - RENT A BLUE BOX
Kontejner-terase - RENT A BLUE BOX
Školski uređaj - RENT A BLUE BOX
Školski uređaj - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Građevinski kancelarijski uređaj - RENT A BLUE BOX
Građevinski kancelarijski uređaj - RENT A BLUE BOX

Brzo i jednostavno ste opremili udobno radno mesto za Vaše radnike. Zahvaljujući kompetentnim projektnim menadžerima doći ćete do Vašeg mobilnog prostornog rešenja: To se prostire od planiranja preko isporuke do srtučne montaže od strane sertifikovanih partnera.

Pošaljite nam neobavezujući upit kako bi dobili dalje informacije u vezi sa kontejnerima za iznajmljivanje i uslovima iznajmljivanja.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja