Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Stambeni prostori i prostorije za spavanje

U poslovne svrhe se koriste individualni i praktični smeštaji za radnike. Informacije o privatnim "kućnim smeštajima" možete dobiti od Vašeg građevinara. Veličina unutrašnje prostorije koju možete da birate, prijatano uređenje prostorija, udobne stambene kuhinje kao i sanitarni prostori omogućavaju individualnost smeštaja Vaših radnika. Dobićete privremene ili trajne modularne stambene prostorije i spavaonice za najrazličitije namene. Na taj način imaćete na raspolaganju individualnu kontejnersku kuću, kao i smeštaj za Vaše radnike. Sve prostorije imaju sanitarni deo. Veličina unutrašnje prostorije koju možete da birate, prijatni oblik prostorija, udobne stambene kuhinje i sanitarni prostori omogućuju individualnost kontejnerske kuće.

 

Naše stambene prostorije i spavaonice omogućuju neophodan odmor osoblja. U zavisnosti od lične potrebe, možemo zajedno izraditi odgovarajuće stilske koncepte. Vi lično određujete veličinu kontejnerskog uređaja, raspored soba, vrstu izolacije ili opreme.

Vaše prednosti

  • Gotovi stambeni objekti u roku od nekoliko nedelja.
  • Individualan raspored prostora je moguć u svim veličinama i sa svom opremom
  • Fleksibilno proširenje i korišćenje pomoću modularne nadogradnje
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući korišćenju visoko klvaltetnog materijala
  • Fleksibilna mesta za postavljanje
  • Opcije iznajmljivanja, finansiranja ili kupovine

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protivpožarne komponente 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primer konfiguracije

Standardizovani prostorni moduli u panelnom građevinskom obliku mogu se kombinovati bez problema i neograničeno (i naknadno) tako da nastaju individualni stambeni prostori i spavaonice raznih veličina. Smeštaje možete kombinovati između ostalog sa trpezarijama, prostorijama za boravak ili zonama za sport. Naravno da Vam stoje na raspolaganju i sanitarni delovi bez barijera (lavabo za pranje ruku, toaleti), pa čak i rostorije za presvlačenje.

 

Nastali sistemi mogu da se proširuju po potrebi i da se ponovo koriste u raznovrsne svrhe. Pustite da Vas inspirišu naši primeri sa konfiguracijama i lično se uverite u fleksibilnost naših prostornih modula.

 

Ovde možete videti neke primere sa konfiguracijama za stambene prostore i spavaonice:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski kontejneri su idealni za stambene prostore i spavaonice. Nudimo Vam ih zajedno sa sanitarnim kontejnerom i različitom opremom.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Modularni sistem može ispuniti sve građevinsko-tehničke zahteve i propise za stambene prostore i spavaonice (npr. protivpožarna zaštita). Zahvaljujući ovim visoko kvalitetnim varijantama opreme mogu se minimalizovati radni troškovi kontejnerskog sistema. Tako možete izabrati jedan od mnogih visoko kvalitetnih materijala za izolaciju.

 

Za mobilni smeštaj stoje na raspolaganju i najrazličitiji grejni sistemi i klima uređaji. To omogućuje svima bolji osećaj. Na taj način može da se opitimalno namesti klima u prostoriji Vašeg CONTAINEX prostornog modula CONTAINEX pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Naše profesionalni menadžment rezervnim delovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku, i njihovu dugogodišnju raspoloživost. Time je zamena potrošnih delova obezbeđena i tokom sledećih decenija.

 

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti opremanja stambenih prostora i spavaonica:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj za radnike preduzeća Abler Holzschlägerung, AT-Landeck
Smeštaj za radnike drvnoprerađivačkog preduzeća Abler Holzschlägerung, AT-Landeck
Privremeni smeštaj za starački dom, SE-Gustavsberg
Privremeni smeštaj za starački dom, SE-Gustavsberg
Kancelarijski i stambeni sistem za zaposlena lica, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni sistem za zaposlena lica, SE-Stockholm
Smeštaj za azilante u Berlin-u
Smeštaj za azilante u Berlin-u
Stambeni kompleks za zaposlene, Loviisa, Finska
Stambeni kompleks za zaposlene, Loviisa, Finska
Stambeni prostori i prostorije za spavanje
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam