Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Škole

Ako Vam je neophodan školski prostor ili ako isti mora da se proširi, onda možemo da Vam pomognemo. U mobilnoj školi iz kancelarijskih i stambenih kontejnera izgleda sve kao u zidanom objektu. Tako je, na primer, u austrijskom gradu Feldbach-u za samo dva meseca izgrađena čitava škola od fleksibilnih prostornih modula. Škola ima 455 kancelarijskih i sanitarnih kontejnera i u njoj su smeštena osim gimnazije, trgovačke akademije i više obrazovne ustanove za ekonomske profesije takođe i administrativna zgrada kao i gradska knjižara opštine Feldbach.

U osvetljenim i prijatnim prostorijama ima mesta za 1.300 učenica i učenika. Kada se izostave zidni paneli i pregrade, može se dobiti puno prostora.

Vaše prednosti

  • Prirodno osvetljenje putem različitih načina zastakljivanja
  • Poštovanje zakonskih odredbi
  • Bezbednost planiranja i u slučaju kolebanja broja učenika
  • Individualne unutrašnje i spoljašnje oplate
  • Raspored prostorija po želji
  • Kratki rokovi isporuke
Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt Javni vrtići i škole 3,41 MB
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekt kontejnera za najam 4,13 MB

Primer konfiguracije

Mobilne škole se mogu koristiti i kao privremena i kao trajna rešenja. Zahvaljujući našem višedecenijskom iskustvu imate mogućnost da budete veoma fleksibilni i da koristite postojeće primere u vezi planiranja.

Kada se izostave pregrade, stvaraju se u Vašoj školi veoma prostrane školske prostorije, prostorije za nastavnike, kantine, prostorije za presvlačenje i sanitarne jedinice uključujući i mogućnosti za tuširanje. Zahvaljujući optimalnoj termoizolaciji i klimatizacijskoj funkciji, naši proizvodi se mogu koristiti tokom cele godine.

Ovde možete videti nekoliko primera u vezi sa konfiguracijom za škole:

Odgovarajući proizvodi

Za škole su idealni naši kancelarisjki kontejneri. Nudimo Vam zajedno sa sanitarnim kontejnerima i veliki izbor opreme:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Korišćenjem raznih mogućnosti potpunog zastakljenja možete kreirati veoma svetle školske prostorije. Fleksibilni panelni sistemi Vam mogu omogućiti razne veličine prostorija koje Vam stoje na raspolaganju. Zajedno sa optimalnoj termoizolaciji omogućuje se visok stepen udobnosti za učenike.

Zahvaljujući opcijama za uštedu energije kao npr. prozori sa gasnim punjenjem, pokretnim senzorima za svetlo ili funkciionalnim merama za uštedu potrošnje vode, možete uštedeti i novac. Veoma otporni i jednostavni način gradnje omogućuje kasniju adaptaciju ili čak preseljenje celog sistema.

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti za opremanje škola:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Savezni školski centar
Savezni školski centar "Europacampus" u Feldbahu (Austrija)
Neue Mittelschule, AT-Bruck an der Leitha
Nova srednja škola u Bruku na Lajti (Austrija)
Proširenje škole u Grad Ruan (Velika Britanija)
Proširenje škole u Grad Ruan (Velika Britanija)
Privremena školska zgrada u Viner Nojštatu (Austrija)
Privremena školska zgrada u Viner Nojštatu (Austrija)
Privremena škola u Grajnu (Austrija)
Privremena škola u Grajnu (Austrija)
Škole
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam