Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sanitarne i WC-prostorije

Naši sanitarni prostori i toaleti Vam nude maksimalnu čistoću. Dobićete za Vaš projekat jednostavna i nekomplikovana individualna rešenja u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujući priključcima za vodu koji su smešteni u zidu možete imati stalni dostup svežoj vodi u sanitarnim prostorijama. Zbog toga nije potrebno korišćenje hemikalija. Sanitarni moduli mogu se koristiti kao toaleti ili sanitarni sistemi za više osoba. Premo tome, u sanitarnim delovima se pored toaleta, pisoara i lavaboa za pranje ruku sa funkcijama koje štede energiju nalaze i tuševi sa bojlerima za toplu vodu, podne obloge otporne na habanje, čvrsta metalna ogledala, posude sa sapunom itd. U slučaju potrebe možete lično izraditi sanitarni prostor.

Vaše prednosti

 • Individualan raspored prostora
 • Veoma dobar osećaj
 • Opcije za uštedu električne energije
 • Različita oprema
 • Kratki rokovi isporuke
 • Mogu se odmah koristiti

Preuzimanje

 • Prelistavanje
  PDF
  Veličina
 • Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme
  5,24 MB
 • Prospekt kontejnera za najam
  4,13 MB
 • Komponente koje štede električnu energiju
  363 KB
 • Podne obloge
  1,8 MB
 • Termoizolacija
  1,70 MB

Primer konfiguracije

U zavisnosti od posla imate mogućnost da individualno planirate Vaš sanitetski prostor. Sve jedno da li se radi o toaletu u vrtu u predgrađu ili o celom sanitarnom sistemu za neku muzičku manifestaciju, mi imamo pravo rešenje za Vas i možemo se osloniti na dugogodišnje iskustvo.

Najmanji sanitarni prostori imaju otprilike 2 m2 i skoro da su beskonačno visoki. Vi lično odlučujete o broju toaleta, tuševa, vrsti podne obloge, izgledu sanitarnog dela, rasporedu pregrada i vrata, pa čak i o neophodnom broju utičnica.


Ovde možete videti nekoliko primera konfiguracije sanitarnih i WC prostorija:

Odgovarajući proizvodi

Za sanitarne prostorije su veoma podesni naši sanitarni kontejneri. Možemo ih ponuditi zajedno sa kancelarijskim i stambenim kontejnerom i mnogobrojnom opremom.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

U cilju bolje zaštite životne sredine, koriste se osim ekološke produkcije i mere za uštedu energije. U njih se ubrajaju npr. visoko kvalitetna izolacija, štedljivo sanduče za vodu ili armatura stop & go.

Možete takođe iznajmiti različite sanitarne i WC kontejnere i dozvoliti da Vam ih dostave na licu mesta tako da ih odmah možete koristiti bez ograničenja. Naše profesionalni menadžment rezervnim delovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku, i njihovu dugogodišnju raspoloživost. Na taj način se omogućuje zamena delova koji se brzo habaju ili adaptacija postojećeg sanitarnog sistema i u narednim decenijama.

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti u vezi sa opremom za sanitarne i WC prostorije:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Sanitarni kontejner omladinski kamp u Marijacelu (Austrija)
Sanitarni kontejner omladinski kamp u Marijacelu (Austrija)
Pfadfinderlager urSPRUNG 2010, AT-Laxenburg
Izviđački kamp "urSPRUNG" 2010 u Laksenburgu (Austrija)
Kamp za navijače na Evropskom fudbalskom prvenstvu, sajamska hala, AT-Beč
Kamp navijača na evropskom prvenstvu izložbena gala u Beču (Austrija)
"World Sailing Games", AT-Nojzidler jezero
"World Sailing Games", AT-Nojzidler jezero
Sanitarne prostorije
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-mail *

Komentari
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja