Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Događaji

Nezavisno od toga da li se radi o maloj manifestaciji, svetskom ili evropskom prvenstvu ili o rok koncertu, mi Vam možemo pomoći prilikom organizacije svake manifestacije zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i ponuditi optimalna prostorna ređenja u skladu sa svačijim budžetom. Veoma otporni i dugoročni proizvodi mogu se koristiti decenijama nezavisno od godišnjeg doba.

Zahvaljujući više od 30.000 kontejnera za iznajmljivanje i prostornih sistema po celoj Evropi, mi Vam garantujemo brzu isporuku. Veoma otporni i dugoročni proizvodi mogu se koristiti decenijama nezavisno od godišnjeg doba. U ovo spadaju WC-kontejneri, sanitarni kontejneri sa umivaonicima i tuš kabinama, toalete za invalide ili WC kabine. Činjenica da kod svih sanitarnih rešenja koristimo ne samo najkvalitetniju opremu, nego i svežu vodu umesto hemije, predstavlja osnovu uspešnosti.

Za bezbedno i brzo pružanje usluga na kasi velikom broju ljudi npr. na evropskom prvenstu u fudbalu ili rukometu, razvili smo specijalni kontejner sa kasom. On ima specijalna prozorska rešenja (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor). Pored toga je moguće da se u naše mobilne prostorne sisteme, uz pomoć partnerskog preduzeća, ugrađuju kontrolni pristupi sa prolazima/rotirajućim rešetkama na elektronsko upravljanje. Ovde najvažnija stvar nije samo u enormnoj vremenskoj uštedi za navijače, već i u činjenici da naši sistemi pružaju veliko olakšanje organizatorima manifastacija kao i osoblju koje radi na obezbeđenju.

Vaše prednosti

  • Optimalna rešenja za svačiji budžet
  • Odmah dostupna
  • Specijalna prozorska rešenja za kase i kioske (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor).
  • Dugogodišnja iskustva u organizaciji manifestacija
  • Različite dimenzije
  • U svako doba prilagodljiv i proširiv

Odgovarajući proizvodi

Za održavanje manifestacija veoma su podesni naši kancelarijski i stambeni kontejneri. Nudimo ih zajedno sa sanitarnim kontejnerom i velikim izborom opreme:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Naši kancelarijski kontejneri koriste se na brojnim događajima kao n.p. svetsko prvensto u skijanju u vidu boravišnih prostorija za sportiste, trenersko osoblje ili sudije. I regionalne i državne radio stanice koriste takođe mobilna prostorna rešenja u vidu kabina za komentatore ili centralu za tehniku. Prostorije imaju optimalnu termoizolaciju uključujući i klima uređaje koji se mogu koristiti i za grejanje.

Mobilni prostorni moduli mogu imati na svakoj manifestaciji Vaš logo. U ponudi je različita oprema kao npr. veličina protorije, koja se slobodno bira, termoizolacija i vrste protivpožarne zaštite, a takođe i različite podne obloge, vrste zastakljenja (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor), svetlosni sistemi, štedljive opcije itd.

Izuzetno otporan i jednostavan način izgradnje omogućava naknadnu adaptaciju ili čak i preseljenje celog kompleksa.

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti u vezi sa opremanjem modularnih prostornih sistema na Vašoj manifestaciji:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Wald stadion, AT-Pasching
Kontejneri sa kasom na na stadionu "Waldstadion" u Pašingu (Austrija)
Događaji
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam