Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Događaji

Nezavisno od toga da li se radi o maloj manifestaciji, svetskom ili evropskom prvenstvu ili o rok koncertu, mi Vam možemo pomoći prilikom organizacije svake manifestacije zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i ponuditi optimalna prostorna ređenja u skladu sa svačijim budžetom. Veoma otporni i dugoročni proizvodi mogu se koristiti decenijama nezavisno od godišnjeg doba.

Zahvaljujući više od 30.000 kontejnera za iznajmljivanje i prostornih sistema po celoj Evropi, mi Vam garantujemo brzu isporuku. Veoma otporni i dugoročni proizvodi mogu se koristiti decenijama nezavisno od godišnjeg doba. U ovo spadaju WC-kontejneri, sanitarni kontejneri sa umivaonicima i tuš kabinama, toalete za invalide ili WC kabine. Činjenica da kod svih sanitarnih rešenja koristimo ne samo najkvalitetniju opremu, nego i svežu vodu umesto hemije, predstavlja osnovu uspešnosti.

Za bezbedno i brzo pružanje usluga na kasi velikom broju ljudi npr. na evropskom prvenstu u fudbalu ili rukometu, razvili smo specijalni kontejner sa kasom. On ima specijalna prozorska rešenja (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor). Pored toga je moguće da se u naše mobilne prostorne sisteme, uz pomoć partnerskog preduzeća, ugrađuju kontrolni pristupi sa prolazima/rotirajućim rešetkama na elektronsko upravljanje. Ovde najvažnija stvar nije samo u enormnoj vremenskoj uštedi za navijače, već i u činjenici da naši sistemi pružaju veliko olakšanje organizatorima manifastacija kao i osoblju koje radi na obezbeđenju.

Vaše prednosti

  • Optimalna rešenja za svačiji budžet
  • Odmah dostupna
  • Specijalna prozorska rešenja za kase i kioske (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor).
  • Dugogodišnja iskustva u organizaciji manifestacija
  • Različite dimenzije
  • U svako doba prilagodljiv i proširiv

Odgovarajući proizvodi

Za održavanje manifestacija veoma su podesni naši kancelarijski i stambeni kontejneri. Nudimo ih zajedno sa sanitarnim kontejnerom i velikim izborom opreme:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Naši kancelarijski kontejneri koriste se na brojnim događajima kao n.p. svetsko prvensto u skijanju u vidu boravišnih prostorija za sportiste, trenersko osoblje ili sudije. I regionalne i državne radio stanice koriste takođe mobilna prostorna rešenja u vidu kabina za komentatore ili centralu za tehniku. Prostorije imaju optimalnu termoizolaciju uključujući i klima uređaje koji se mogu koristiti i za grejanje.

Mobilni prostorni moduli mogu imati na svakoj manifestaciji Vaš logo. U ponudi je različita oprema kao npr. veličina protorije, koja se slobodno bira, termoizolacija i vrste protivpožarne zaštite, a takođe i različite podne obloge, vrste zastakljenja (šalter za dodavanje / šalterski pult za informacije, pokretan prozor), svetlosni sistemi, štedljive opcije itd.

Izuzetno otporan i jednostavan način izgradnje omogućava naknadnu adaptaciju ili čak i preseljenje celog kompleksa.

Ovde možete videti nekoliko mogućnosti u vezi sa opremanjem modularnih prostornih sistema na Vašoj manifestaciji:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Kontejneri za najam za Finalu Lige Šampiona 2016, IT-Milano
Wald stadion, AT-Pasching
Kontejneri sa kasom na na stadionu "Waldstadion" u Pašingu (Austrija)
Događaji
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-mail *

Komentari
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja