Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Distributer energije/ nafte / gasa

Za Vaš projekat možete u potpunosti da se oslonite na naš vrhunski, višedecenijski, kvalitet proizvoda. Putem sertifikovane i standardizovane proizvodnje svih mobilnih prostornih rešenja možete da realizujete jednostavna individualna rešenja skrojena po meri Vašeg osoblja. Nevažno da li se pritom radi o privremenoj ili trajnoj nameni. Možemo da pogledamo unazad na brojne projekte u Evropi, Rusiji i Africi, koje smo uspešno realizovali za naše međunarodne klijente.

 

Zahvaljujući našem fleksibilnom modularnom sistemu sa zamjenjivim zidnim elementima i jednostavnoj montaži moguće je da se čak i veliki sisteme montiraju i stave na raspolaganje u najkraćem roku i na vaše veliko zadovoljstvo. Čak i kasnija adaptacija, npr. dodatni prozori, klima-uređaji ili čak promena lokacija čitavog kompleksa, mogu se realizovati u kratkom roku, bez velikih troškova.

 

Sa 6 vlastitih, evropskih proizvodnih pogona možemo da garantujemo trenutnu i kontinuiranu raspoloživost svih vrsti kontejnera. Sa više od 50.000 prodatih kontejnerskih jedinica vodeći smo ponuđač na evropskom tržištu u području „mobilnih prostornih rešenja“.

Vaše prednosti

  • Brzo postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
  • Niske troškove prevoza (Transpack kontejner)
  • Savršenu izolaciju za tople i hladne klimatske zone
  • Visok stepen fleksibilnosti u oblikovanju prostora zahvaljujući zamenjivim zidnim panelima
  • Jednostavne kasnije adaptacije u oblikovanju prostora zahvaljujući fleksibilnom modulnom sistemu
  • Jednostavno postavljanje, premeštanje i ponovno sastavljanje ako kompleks treba da se preseli na novu lokaciju

Preuzimanje

Prelistavanje PDF Veličina
Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme 5,24 MB
Prospekti za kampove, smeštaj, društvene prostorije i građevinske kancelarije 3,63 MB
Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere 5,45 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protivpožarne komponente 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primer konfiguracije

Radi optimalizaciju transportnih troškova kreirali smo Transpack kontejner (kancelarijski kontejner u paketu), koji se postavlja tek na željenoj destinaciji. Zahvaljujući ovom ekonomičnom sistemu moguće je da se u jednom kamionu transportuje i do deset 20‘ kancelarijskih, odn. stambenih kontejnera, uključujući i zidne elemente. Zahvaljujući ovom ekonomičnom sistemu moguće je da se u jednom kamionu transportuje i do deset 20‘ kancelarijskih, odn. stambenih kontejnera, uključujući i zidne elemente. U slučaju projekata na više kontinenata možemo Transpack kontejnere u specijalnoj izradi bezbedno da spakujemo u pomorske kontejnere i da ih šaljemo avionom ili brodom. Čim se pojedinačni kontejneri isporuče na odredište, naša kompetentna, lokalna, partnerska preduzeća ih sastavljaju u kontejnerske sisteme.

 

Smeštajevi za osoblje mogu savršeno da se kombinuju sa boravišnim delom, kantinama, prostorijama za fitnes ili zonama za presvlačenje. U sanitarnom delu su za vaše osoblje, po želji, na raspolaganju i WC-i i umivaonici prilagođeni potrebama za invalide. Najmanja smeštanja površina za vaše osoblje iznosi oko 15 m² i skoro da nema visinskog ograničenja. Kod kontejnerskog sistema sami odlučujete o veličini i rasporedu prostorija, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvete u prostorijama, načinu zastakljivanja, svetlu, sve do potrebnog broja utičnica. Nastali sistemi mogu da se proširuju po potrebi i da se ponovo koriste u raznovrsne svrhe.

 

Ovde možete da pogledate nekoliko konfiguracionih primera za smeštaj vašeg osoblja:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju vašeg prostornog rešenja u sektoru "Energija, nafta i gas" na raspolaganju su vam naši kancelarijski kontejneri kao i sanitarni kontejneri koji mogu fleksibilno da se kombinuju i prilagođavju vašim individualnim zahtevima.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Naše profesionalni menadžment rezervnim delovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku, i njihovu dugogodišnju raspoloživost. Time je zamena potrošnih delova obezbeđena i tokom sledećih decenija.

 

Prostorni moduli za smeštaj radnika mogu zahvaljujući fleksibilnom modulnom sistemu tačno da se prilagođavaju vašim zahtevima i da se u svakom trenutku preuređuju. Kako bi i u najrazličitijim klimatskim zonama mogli da osiguramo savršenu klimu u prostorijama, na raspolaganju su brojne, izolacione varijante vrhunskog kvaliteta: npr., MW (mineralna vuna), PU (poliuretan), PIR (poliizocijanurat) ili SW (kamena vuna).

 

U zavisnosti od potreba - svejedno da li se radi o toploj ili hladnoj klimatskoj zoni - sami birate idealnu toplotnu izolaciju za smeštaj svojih radnika. Za mobilne smeštajne jedinice su na raspolaganju najrazličitiji grejni sistemi kao i mogućnosti klimatizacije. Na taj način može da se opitimalno namesti klima u prostoriji Vašeg CONTAINEX prostornog modula CONTAINEX pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje smeštaja za radnike:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj za radnike, Gabun-Libreville
Smeštaj za radnike, Gabun-Libreville
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Kancelarije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kancelarije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Distributer energije/ nafte / gasa
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Primedbe
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga prosledi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Više informacija o postupanju s Vašim ličnim podacima možete naći u našem Saopštenju o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam