Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Distributer energije/ nafte / gasa

Za Vaš projekat možete u potpunosti da se oslonite na naš vrhunski, višedecenijski, kvalitet proizvoda. Putem sertifikovane i standardizovane proizvodnje svih mobilnih prostornih rešenja možete da realizujete jednostavna individualna rešenja skrojena po meri Vašeg osoblja. Nevažno da li se pritom radi o privremenoj ili trajnoj nameni. Možemo da pogledamo unazad na brojne projekte u Evropi, Rusiji i Africi, koje smo uspešno realizovali za naše međunarodne klijente.

 

Zahvaljujući našem fleksibilnom modularnom sistemu sa zamjenjivim zidnim elementima i jednostavnoj montaži moguće je da se čak i veliki sisteme montiraju i stave na raspolaganje u najkraćem roku i na vaše veliko zadovoljstvo. Čak i kasnija adaptacija, npr. dodatni prozori, klima-uređaji ili čak promena lokacija čitavog kompleksa, mogu se realizovati u kratkom roku, bez velikih troškova.

 

Sa 6 vlastitih, evropskih proizvodnih pogona možemo da garantujemo trenutnu i kontinuiranu raspoloživost svih vrsti kontejnera. Sa više od 50.000 prodatih kontejnerskih jedinica vodeći smo ponuđač na evropskom tržištu u području „mobilnih prostornih rešenja“.

Vaše prednosti

 • Brzo postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
 • Niske troškove prevoza (Transpack kontejner)
 • Savršenu izolaciju za tople i hladne klimatske zone
 • Visok stepen fleksibilnosti u oblikovanju prostora zahvaljujući zamenjivim zidnim panelima
 • Jednostavne kasnije adaptacije u oblikovanju prostora zahvaljujući fleksibilnom modulnom sistemu
 • Jednostavno postavljanje, premeštanje i ponovno sastavljanje ako kompleks treba da se preseli na novu lokaciju

Preuzimanje

 • Prelistavanje
  PDF
  Veličina
 • Prospekt za kancelarijske, sanitarne i WC kontejnere / kontejnerske sisteme
  5,24 MB
 • Prospekti za kampove, smeštaj, društvene prostorije i građevinske kancelarije
  3,63 MB
 • Prospekt za skladišne i pomorske kontejnere
  5,45 MB
 • Podne obloge
  1,8 MB
 • Termoizolacija
  1,70 MB
 • Protivpožarne komponente
  1,67 MB
 • Fiksno ostakljenje
  523 KB

Primer konfiguracije

Radi optimalizaciju transportnih troškova kreirali smo Transpack kontejner (kancelarijski kontejner u paketu), koji se postavlja tek na željenoj destinaciji. Zahvaljujući ovom ekonomičnom sistemu moguće je da se u jednom kamionu transportuje i do deset 20‘ kancelarijskih, odn. stambenih kontejnera, uključujući i zidne elemente. Zahvaljujući ovom ekonomičnom sistemu moguće je da se u jednom kamionu transportuje i do deset 20‘ kancelarijskih, odn. stambenih kontejnera, uključujući i zidne elemente. U slučaju projekata na više kontinenata možemo Transpack kontejnere u specijalnoj izradi bezbedno da spakujemo u pomorske kontejnere i da ih šaljemo avionom ili brodom. Čim se pojedinačni kontejneri isporuče na odredište, naša kompetentna, lokalna, partnerska preduzeća ih sastavljaju u kontejnerske sisteme.

 

Smeštajevi za osoblje mogu savršeno da se kombinuju sa boravišnim delom, kantinama, prostorijama za fitnes ili zonama za presvlačenje. U sanitarnom delu su za vaše osoblje, po želji, na raspolaganju i WC-i i umivaonici prilagođeni potrebama za invalide. Najmanja smeštanja površina za vaše osoblje iznosi oko 15 m² i skoro da nema visinskog ograničenja. Kod kontejnerskog sistema sami odlučujete o veličini i rasporedu prostorija, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvete u prostorijama, načinu zastakljivanja, svetlu, sve do potrebnog broja utičnica. Nastali sistemi mogu da se proširuju po potrebi i da se ponovo koriste u raznovrsne svrhe.

 

Ovde možete da pogledate nekoliko konfiguracionih primera za smeštaj vašeg osoblja:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju vašeg prostornog rešenja u sektoru "Energija, nafta i gas" na raspolaganju su vam naši kancelarijski kontejneri kao i sanitarni kontejneri koji mogu fleksibilno da se kombinuju i prilagođavju vašim individualnim zahtevima.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontajneri sa raznovrsnim mogućnostima opremanja za trenutnu primenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rešenja prilagođena potrebama invalida, sa svežom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekat.

Mogućnosti opremanja

Naše profesionalni menadžment rezervnim delovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih delova u kratkom roku, i njihovu dugogodišnju raspoloživost. Time je zamena potrošnih delova obezbeđena i tokom sledećih decenija.

 

Prostorni moduli za smeštaj radnika mogu zahvaljujući fleksibilnom modulnom sistemu tačno da se prilagođavaju vašim zahtevima i da se u svakom trenutku preuređuju. Kako bi i u najrazličitijim klimatskim zonama mogli da osiguramo savršenu klimu u prostorijama, na raspolaganju su brojne, izolacione varijante vrhunskog kvaliteta: npr., MW (mineralna vuna), PU (poliuretan), PIR (poliizocijanurat) ili SW (kamena vuna).

 

U zavisnosti od potreba - svejedno da li se radi o toploj ili hladnoj klimatskoj zoni - sami birate idealnu toplotnu izolaciju za smeštaj svojih radnika. Za mobilne smeštajne jedinice su na raspolaganju najrazličitiji grejni sistemi kao i mogućnosti klimatizacije. Na taj način može da se opitimalno namesti klima u prostoriji Vašeg CONTAINEX prostornog modula CONTAINEX pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Ovde možete da pogledate nekoliko mogućnosti za opremanje smeštaja za radnike:

Opcije finansiranja

U zavisnosti od dužine korišćenja i budžeta moguće je kupiti, unajmiti ili nabaviti putem lizinga CONTAINEX kontejnere. Popunite kontaktni formular i dozvolite da Vas naši saradnici neobavezujuće posavetuju o načinima finansiranja koji Vam najviše odgovaraju.

Reference

Smeštaj za radnike, Gabun-Libreville
Smeštaj za radnike, Gabun-Libreville
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski kompleks za elektranu, Newport, UK
Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Smeštaj na građevinskoj lokaciji „Elektrana Carrington“
Kancelarije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kancelarije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Kancelarijski kontejnerski kompleks na gradilištu rafinerije, BG-Burgas
Distributer energije/ nafte / gasa
Ostale reference

Želite da realizujete sličan projekat?

Rado Vas savetujemo lično na licu mesta, telefonom, e-poštom ili Vam pokažemo prednosti mobilnih prostornih rešenja u jednoj od naših uzorskih moblnih sistema.

Potrebno je samo da popunite neobavezujući kontaktni obrazac i jedan od naših stručnih saventika će Vas kontaktirati u roku od jednog radnog dana. Radujemo se Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-mail *

Komentari
Učitati podatke
Izaberite datoteku za učitavanje ili je povucite i odložite ovde: Dozvoljeni su samo sledeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja