Specijalna ponuda
Wiener Neudorf/Beč: multikulturna metropola u srcu Evrope - LKW WALTER

Wiener Neudorf/Beč: multikulturna metropola u srcu Evrope

O jedinstvenom šarmu Beča je već mnogo rečeno i napisano jer ovaj grad kao istorijski izgrađeni most između Zapada i Istoka oduševljava ljude širom sveta - sa razlogom. Iako je Beč danas moderna, pulsirajuća i multikulturalna metropola, očuvao je čarobni osećaj svoje uzbudljive prošlosti. Osim toga bezbednost i visoki životni standard omogućavaju visok kvalitet života, a kulturna ponuda je neuporediva. Prisetimo se Novogodišnjeg koncerta koji je poznat u celom svetu, manifestacije Life-Ball ili Donauinselfest-a.

Noćni život, rekreativni sadržaji i mogućnosti za šoping u Beču su na vrshunskom nivou i mogu lako parirati svetskim metropolama te život u gradu čine šarenim i raznolikim.

 

 

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja